top of page
- HOE WERKT HET? -
1. HET EERSTE GESPREK

First things first, mail ons zodat we kunnen starten! Of u een merk vertegenwoordigd, een eigen bedrijf bent gestart of een nieuw product hebt, we willen er echt alles over weten! Een video dat uw doelgroep niet aanspreekt is vrij nutteloos… Dus hoe meer wij weten hoe beter. Tijdens dit intro-gesprek beantwoorden wij al uw vragen over ons, maar belangrijker is dat we alle informatie verzamelen die we nodig hebben voor uw video.

2. HET IDEE

Met uw specifieke eisen in het hoofd gaat ons team starten met creatieve en unieke concepten te creëren speciaal voor u! Uw merk is namelijk niet hetzelfde als alle andere merken… En wij vinden dat uw video dit ook niet moet zijn! Over de jaren heen hebben wij een ton van ervaring opgedaan over wat er werkt op sociale media en wat niet, wij kijken er enorm hard naar uit om dit met u te delen. Hebt u zelf nog een idee? Wees niet verlegen! Samenzitten  voor ideeën geeft de beste resultaten.

3. LOGISTIEK

Nadat we het concept hebben uitgewerkt kunnen we verder gaan naar de pre-productie fase… Geen nood, wij zorgen voor alles. Laat ons op tijd weten wanneer u de video nodig hebt en dan kan u gewoon relaxen. Wij nemen regelmatig contact op met u, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er gaande is. Het is tenslotte uw video.

4. PRODUCTIE

Wij hebben een volledig team van ervaren filmmakers die er altijd 100% voor gaan. Wij gebruiken dezelfde technieken en materialen die ze in een echte Hollywoodproductie gebruiken. Hierdoor bent u zeker dat u met trots uw video kunt tonen aan uw vrienden, en nog belangrijker, uw schoonouders. Wij zouden het geweldig vinden om u op de set te verwelkomen. Hebt u er jammer genoeg geen tijd voor, geen nood! Wij houden u op de hoogte met behind the scene foto’s en video’s.

5. LAUNCH DAY

Of uw video al dan niet op onze sociale media online gaat, wij zijn er om te helpen. Het verdelen van uw video is namelijk de helft van de job. Wij willen u zeker niet laten zitten met een geweldige video zonder dat deze viraal gaat. Wij zorgen er voor dat u de beste strategie en benodigdheden hebt voor uw video te tonen aan de wereld. Want wat is het nut als niemand het ziet?

Kan je niet wachten om te starten? E-mail ons!
bottom of page